Møtene

1. møte – september 2009 – vertskap A+J – Første møte

  • Skogsoppsuppe med serranoskinke, skogsoppaté og rognebærgelé
  • Skalldyrtimbal med multesaus
  • Lime-marinert kveite med honning og avokado
  • Ytrefilet av hjort fra Hemsedal med viltsaus, kantareller og tyttebærsauterte pærer
  • Chevre fra Hauklifjell og økologisk kittost fra Hemsedal med multechutney
  • Jordbærsuppe med ingefær og snøfrisk

2. møte – november 2009 – vertskap V+H – November hos Lervåg

  • Butterdeig med skagensalat
  • Hummersuppe
  • Grillet fersk kongekrabbe med chili
  • Filet av lam med ristet skogsopp, anisglasert gulrot, eplechutney, mandelpotetpuré og estragonsky
  • Sjokoladeparfait med hjemmelaget vaniljesaus

3. møte – februar 2010 – vertskap B+S – Gourmet-aften på nytt kjøkken

  • Hvetekjeks med trøffeltapenade
  • Sjøtunge og kongekrabbe i hummersaus med villris og røtter
  • Andebryst med saus av eple, røstipoteter og asparges
  • Camembert med fikenmarmelade
  • Lakrisspeil med friske jordbær og en amaretto- og pærepuré

4. møte – april 2010 – vertskal A+J – Viva Italia!

  • Antipasti
    • Parmaskinke, honningmelon, rukkola og parmesan
    • Bresaola fra Piemonte med romanosalat
    • Coppa og salami fra Milano med ruccola
    • Cialde di parmegiano (små kurver av parmesan med strimlet romanosalat, melon og marinerte reker)
    • Hjemmelaget trøffel- og oliventapenade på toast
    • Vitello tonnato (kalvefilét med tunfisk-krem)
    • Carpaccio av marinert ytrefilet av storfe med skiver av sorte trøfler og parmesan
    • Caprese-salat
    • Funghi veronese (syltet sopp fra Verona)
    • Hjemmebakt Focaccia
    • Ulike typer oliven, jomfruolje fra Firenze, balsamico fra Modena
  • Primi piatti
    • Spaghetti A.O.P.
  • Secondi piatti
    • Tagliata Ruccola e Grana
  • Dolce
    • Mascarpone e Fragole

5. møte – juni 2010 – vertskap V+H – En ekte sommeropplevelse

  • Cannelloni med krabbe og parmesan
  • Aspargessuppe fra Vestfold med kylling fra Holte og asparges fra Østby gård
  • Toast med kyllingleverpaté, bacon og timian
  • Filet av breiflabb med serranoskinke, blomkålpuré og saltkokte rattepoteter
  • 2 stk sjokoladekake med hjemmelaget bringebæris, -coulis og -fromage

6. møte – oktober 2010 – vertskap B+S – Fransk aften

  • Salat med parmaskinke, parmesanchips og pinjekjerner
  • Kamskjell og scampi med mangosaus og balsamicokrem
  • Confit de canard med asparges, rødløkskompott og søtpotetpuré
  • Mousse av hvit sjokolade med bringebær-coulis

7. møte – november 2010 – vertskap A+J – 9-retters festaften

  • Bellotaskinke fra Catalonia og røkt bjørnekjøtt fra Romania med revet manchego, pistasjnøtter, grønn chili og epler. Pan con tomate.
  • Syltet rødløksblad med russisk størkaviar og crème fraiche. Sashimi av salma med agurksalat og granskuddsirup
  • Maki med tempurafritert reinsdyrfilet, asparges og pære
  • Tom Ka med kamskjell og gresskar
  • Pasjonsfrukt og bringebærsorbet
  • Toast med terriner av villsvin, hare, rådyr og hjort med ruby-blader og crispisalat
  • Indrefilet av elg med fois gras, portobellosopp, viltkremsaus og potetpuré
  • Oster: Delice de Cremiere, Chaumes og Coeur de Lion brie, marmelader, nøtter og honning
  • Dessertvogn: konfektkake, bringebærcoulis, vaniljeis, friske bringebær, creme brulee

8, møte – februar 2011 – vertskap V+H – Første festaften i 2011

9. møte – april 2011 – vertskap B+S – Asiatisk aften

10. møte – juni 1011 – vertskap A+J – Sommerfesten

11. møte – august 2011 – vertskap V+H – Herskapelig krabbelag

12. møte – november 2011 – vertskap B+S – En helnorsk festaften

13. møte – februar 2012 – vertskap A+J med gjestekokk Tomas Engelstad Kulinarisk aften i Mat- og vinklubben Smak

14. møte – april 2012 – vertskap V+H – Vårlig Smaksaften til nye høyder

15. møte – juni 2012 – vertskap B+S – Havets frukter

16. møte – september 2012 – vertskap A+J – Festaften mellom sommer og høst

17. møte – november 2012 – vertskap V+H – Nok en kulinarisk festaften

18. møte – februar 2013 – vertskap B+S – Herlige smaker hos Bente og Svein

19. møte – juni 2013 – vertskap A+J – Mat- og vinklubben Smak møtes igjen

20. møte – september 2013 – vertskap V+H – Årets lam på høstens første Smakaften

21. møte – november 2013 – vertskap B+S – Jada, vi lever!

22. møte – januar 2014 – vertskap A+J – Smak til nye høyder?

23. møte – april 2014 – vertskap V+H – Fantastiske retter og herlige viner

24. møte – juni 2014 – vertskap A+J – Italiensk aften #2

25. møte – september 2014 – vertskap B+S – Burgunderaften med mykje attåt

26. møte – november 2014 – vertskap V+H – Herlige smaker!

27. møte – februar 2015 – verstkap A+J – Carneval!

28. møte – mai 2015 – vertskap B+S – Deilige smaker når Smak møtes

29. møte – september 2015 – vertskap V+H – The American way!

30. møte – november 2015 – vertskap A+J – Vi føler oss franske

31. møte – februar 2016 – vertskap B+S – En blomstrende aften

32. møte – juni 2016 – vertskap V+H – Deilige smaker av sommer

33. møte – september 2016 – vertskap A+J – Ferieminner fra Spania

34. møte – november 2016 – vertskap B+S – Fargerikt og velsmakende

35. møte – februar 2017 – vertskap V+H – I kjærlighetens tegn

36. møte – april 2017 – vertskap A+J – Vi tar den enda litt lenger

37. møte – september 2017 – vertskap B+S – Høstfarger og herlige smaker

38. møte – november 2017 – vertskap V+H – En spennende kulinarisk reise

39. møte – februar 2018 – vertskap A+J – En klassisk aften

 

Reklamer



%d bloggere like this: