Bloggen

Mat- og vinklubben Smak har siden starten i september 2009 distribuert oppskifter og referater fra mat og vinkvelder på mail. Dette ble etter hvert ganske umulig å holde oversikten over.

Derfor besluttet vi i juni 2010 å opprette vår egen blogg. Denne er i utgangspunktet ment for klubbens medlemmer, da noen av referatene er relativt interne. Det har imidlertid vært en økende interesse for bloggen også utenfor klubben. Derfor er bloggen gjort tilgjengelig for alle som vet hvordan de skal finne den eller som finner den via mat og vinsøking på internett.

Siden det går en viss tid mellom hver gang medlemmene i klubben møtes, er bloggen også åpen for innlegg fra klubbmedlemmene om mat- og vinopplevelser utenfor klubbens rammer. Særlig er det lagt vekt på referater fra enkeltmedlemmers mat- og vinreiser. Disse vil være å finne under kategorien «opplevelser».

Kategoriene er for øvrig en fin intern søkemotor, der leseren kan sortere innleggene etter mat- og vintyper eller etter andre kriterier. Ellers kan stikkord-skyen nederst til høyre brukes til søking. Ordene med flest forekomster er størst. I høyre spalte finner dere også en liste over de seneste innleggene og de ferskeste kommentarene. I tillegg finnes linker til en rekke matblogger og nettsteder om mat og vin, samt noen artige filmklipp fra kjente restauranter.

Mat- og vinklubben Smak har avholdt over 30 festmiddager. Referatene finner du her inne. Vi har smakt på nærmere 200 viner. Se vinlista vår for detaljer. Nærmere 300.000 mat- og vininteresserte har vært innom bloggen vår. Vi har nærmere 1.000 faste følgere.

Vi ønsker gamle og nye lesere av bloggen velkommen. Legg gjerne igjen en kommentar!

Kontakt blogg-administrator på jan@fongen.org

5 responses

28 10 2010
Bente

Takk for sist mine Smak venner, nå gleder jeg med til 6 november.
Bente

21 11 2011
kay oskar

fi flate,je blir oppriktig gærsulten av å lese å sjå på denna gode maten
vatnet bare koker i munnen.

15 05 2012
Andy

Sundvolden Hotel
Champagne meny

Aperitiff:

Østers på fat
Drikek: R de Ruinart

Meny:
Pannestekt kamskjell
Servert med husets olivenolje & sikrogn fra Tyrifjord
Drikke: R de Ruinart
***
Lam ytrefilet
Servert med champagnesaus
Drikke: Ruinart Rose
***
Champagnesorbet
***
Kraftkar ost fra Tingvollen
Servert med hjemmelaget nøttebrød
Drikke: Ruinart Rose
***
Epledessert
Servert med vaniljeis
Drikke: Ruinart Blanc de Blanc

Har fått endret mit syn på champagne til mat etter denne kveld. Herligt🙂

4 09 2014
hans petter skrataas

Hei🙂 driver en liten sushi resturang. Fant noen bilder av noen kjekke vinhyller på bloggen. Noen som kan fortelle meg hvor jeg kan anskaffe en slik? Pfh tusen takk🙂

13 09 2014
matogvinklubbensmak

IKEA🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s




%d bloggers like this: