Nykommer Kontrast: Moderne, Tøff og Raffinert

16 04 2015

Kontrast dukket opp som et gourmet-brasseri litt avsides i et hotell mellom Solli plass og Tjuvholmen for et par år siden. Kortreist mat. Lekre retter. Hovedstadens flittige restaurantgjester forsto snart at kokk Mikael Svensson var på jakt etter noe mer. En egen restaurant. Litt mer sentralt. Litt flere bord. Åpent kjøkken.

8. april åpnet Kontrast i nye lokaler like ved Mathallen, ut mot Maridalsveien. Kult og tøft interiør. Tidsriktig vil mange si. Og fokus på de gode smaker.

IMG_0124

Maten var velsmakende, fargerik og morsomt lagt på rustikt servise. Alt gjennomtenkt til minste detalj.

IMG_0122

Husets gulrot-komposisjon. Rent. Friskt. Og, ja: Kult.

IMG_0115

Cevice av kveite med bacon crisp og tang. Smakfullt og lekkert anrettet.

Gratulerer til Mikael Svensson for å ha skapt en ny og spennende bistro i det området som etter hvert er blitt svært attraktivt som restaurant-strøk, med mathallen, bon lio og pjoltergeist som noen av de gastronomiske severdighetene.


Handlinger

Information

One response

16 04 2015
Nykommer Kontrast: Moderne, Tøff og Raffinert | Blopp.no

[…] Kontrast dukket opp som et gourmet-brasseri litt avsides i et hotell mellom Solli plass og Tjuvholmen for et par år siden. Kortreist mat. Lekre retter. Hovedstadens flittige restaurantgjester forsto snart at kokk Mikael Svensson var på jakt etter noe mer. En egen restaurant. Litt mer sentralt. Litt flere bord. Åpent kjøkken. 8. april åpnet Kontrast […] Les mer […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s




%d bloggers like this: