Kulinarisk hjemmehjelp

13 01 2012

Oslo har fått en ny hjemmetjeneste. Jan&Tomas heter to karer som begge kaller seg mat-nerder. De ønsker å tilby rimelige løsninger for dem som gjerne vil ha et festmåltid hjemme, men ikke er så glade i å lage maten selv og ønsker at noen skal fikse alt, både mat og vin, og sørge for at gjestene blir fornøyd.

Facebook annonserer Jan&Tomas det de kaller «kulinarisk hjemmehjelp». I utgangspunktet er dette en 7-retters gourmet-meny med tilhørende viner som tilberedes på ditt eget kjøkken og serveres dine gjester med et «smil og en liten historie om vinen og maten». Jan&Tomas kan også tilby blindsmaking av vin, dersom det er ønske om det, og de lover at all mat er økologisk, kortreist og glutenfri. De lover også tilpasning til sesonges råvarer og til gjestenes spesielle ønsker.

Konseptet inkluderer planlegging, innkjøp, frakt, matlaging, servering, rydd og vask for selskap fra 6 opptil 20 gjester. Mens Jan er mat- og vinentusiast på hobbybasis, er Tomas faglært kokk som har arbeidet sammen med Bjørn Svensson på Restaurant Oscarsgate og Kari Innerå på Cru.

Kontakt Jan&Tomas på telefon: 97602617 eller e-post jan_fongen@yahoo.no.

Reklamer

Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s
%d bloggere like this: