Smaksåret 2011

27 12 2011

Mat- og vinklubben Smak har hatt et begivenhetsrikt år. Vi har avholdt 5 kulinariske festaftener. Innlegg om disse kan finnes under kategorien «Referater». I tillegg har vi moret oss med teaterforestillinger og konserter, kombinert med restaurantbesøk i hovedstaden. Vi har avholdt julebord og vår årlige juleøl-test. Og på tampen av året vant vi til og med Matbloggsentralens julebakst-konkurranse. Innimellom alt dette har bloggen beskrevet enkeltmedlemmers gastronomiske opplevelser på eget kjøkken og på restauranter i inn- og utland.

Bloggen vår har i løpet av året vokst langt mer enn vi hadde forventet. Vi har firedoblet antallet treff sammenliknet med desember ifjor. Mellom 250 og 400 lesere er innom oss hver eneste dag. Vi har godt over 200 følgere på Twitter. Antallet innlegg er i løpet av 2011 vokst fra ca. 100 til over 260. Ikke verst for en blogg med et og et halvt års fartstid totalt!

Vi ønsker våre trofaste lesere en fortsatt fredelig julehøytid og gleder oss til å dele mange mat- og vinopplevelser med dere også i 2012. God jul!


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: