Pustehull i julehandelen

26 11 2010

Et par hundre meter unna shopping-sentrene Eger, Paleet og Steen og Strøm, midt i tjukkeste Oslo, ligger Café Christiania med sitt karakteristiske buede hjørne mot Stortinget og Wessels plass. Lokalet er overraskende stort og i disse førjulstider selvsagt fullt og støyende. Noen er i gang med julebord allerede. Likevel er Café Chritiania et kjærkomment pustehull i julehandelen. Det er deilig å sette seg ned, la ben og armer hvile og tenke over hva man har kjøpt og hva man ikke har kjøpt.

Menyen er allsidig. Betjeningen hyggelig. Og maten smaker slett ikke verst. Ikke noen gourmet-opplevelse ala Oscarsgate eller Statholdergaarden. Bevares! Det hadde vi heller ikke ventet. Av og til vanker det faktisk mat på hjemlige kjøkken som minst er like god. Likevel: Et godt måltid. Ikke så aller verst dyrt og en hyggelig avkobling fra det travle gatelivet. Og beliggenheten er jo glimrende!

Reklamer

Handlinger

Informasjon

One response

19 02 2012
Cafe Christiania sentrum oslo | Restaurantanmeldelser

[…] Mat og vinklubben smak mener at Cafe Christiania ikke er noe gourmetrestaurant men at de serverer et godt måltid velegnet hvis man vil ha et avbrekk fra shoppingen i Oslos handlegater. Hyggelig betjening. Cafe Christiania2.5Redaktør2012-02-19 19:38:57  […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s
%d bloggere like this: