Det beste av norsk viltkjøtt

1 11 2010

Mat- og vinklubben Smak søker alltid etter de beste råvarene. En hobby-kokks hverdag er ikke bare å lage mat, men også å handle den inn.

I Norge er vi heldige. De beste råvarene finnes her. I en serie innlegg vil vi ta fatt i det beste Norge kan by på av råvarer og fortelle akkurat hvor du kan få tak i dem. Serien vil finnes under kategorien ”Råvarer”.

Innerst i Grøndalen, like forbi Hemsedal Golf og Solheisen, finner vi en ganske alminnelig gård. Man skulle tro at folket på gården driver med det samme som folkene på de fleste gårder i Hemsedal kommune, nemlig storfe og sau. Samt litt hytteutleie på si.

Arild og Ragnhild gjør ikke det. De har hjortefarm. Og her kan man kjøpe det møreste kjøttet av hjort og elg i – ja jeg vil påstå – det ganske land. 80 døgngrader sørger for at selv bogsteika er mør som filet. Det betyr at kjøttet henger og mørnes i opptil 14 dager i kjøleskapstemperatur. Når kjøttet er mørt, parteres, pakkes og fryses det. Resultatet blir deilige middager utover vinteren med det beste av norsk vilt.

Kontakt Hemsedal Hjort via denne nettsiden. De kan også levere i Oslo.


Handlinger

Information

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s




%d bloggers like this: