Ny kategori

3 09 2010

Da det går lang tid mellom hver gang vi treffes i Mat og Vinklubben Smak og vi mellom hvert møte hver for oss kan ha flotte mat- og vinopplevelser som vi gjerne deler med andre, har vi valgt å etablere en ny kategori: Opplevelser. Denne kategorien skal dekke individuelle mat- og vinopplevelser i inn- og utland. Det kan være en god middag som tilberedes hjemme for gode venner eller det kan være et spesielt restaurantbesøk. Vi tenker oss også at ferieturer, der maten og vinen står i fokus, kan få sine referater her inne, et slags reisebrev til glede for andre som gjerne vil ha tips om opplevelser i matens og vinens tegn ute i den store verden.

I den forbindelse kan vi annonsere at Anne og Jan legger ut på en etterlengtet ferie i nyinnkjøpt bil i slutten av september. Ferden går til Paris, Lyon, Barcelona og Bordeaux. Vi har allerede bestilt bord hos Paul Bocuse i Lyon og  hos Ferran Adrias elev Arola på Arts Hotell i Barcelona. Dersom noen har gode tips til opplevelser vi bør unne oss i tillegg til det vi har planlagt, settes pris på kommentarer under innlegget, gjerne med linker til nyttige nettsteder.

Og til dere andre: Send gjerne relevant stoff om deres opplevelser på mail, så skal vi sørge for at det blir innlegg av det. Husk bilder!

Reklamer

Handlinger

Informasjon

2 responses

19 09 2010
Vibeke & Helge

Turplanen høres super ut – misunner dere. Tenkte å legge igjen noen tips hva gjelder god mat og steder vi likte i Barcelona.
Bubo, adr. Caputxes 10 – dette er et konditori med fantastiske små delikatesser. Ikke noe bord, men 4-5 barkrakker.
Restaurant Hoffmann, adr. Granada de Penedes – veldig god mat, hyggelig betjening – bra priser, stooore gode desserter. Vi var også på konditoriet til Hoffmann, annen adresse (husker ikke) igjen var det veldig bra.
Comerc24, god tapas restaurant med Michelin*,
Teller, ligger i en fin gate skal være en av de beste tapas restaurantene – dog var vi sånn passe fornøyd bare…….
Reserva Iberica Boqueria, Arragon 242, Barca’s beste skinker! Alle prisklasser, vi var superfornøyde med det vi kjøpte med oss hjem og koser oss med de enda. Rause smaksprøver, veldig hyggelig betjening, far og datter.
Så må vi nok innrømme at noen som burde vært nevnt er glemt.

Så har Vibeke noen tips for kjøkkenutstyr o.l. i Paris der stjernekokkene gjør sine innkjøp:
E. Dehilleron, 18-20 Rue Coquilliere
A. Simon, 48-52 Rue Montmartre
La Bovida, 36 Rue Montmartre
MORA, 13 Rue Montmartre

Ha en fantastisk tur, håper dere får masse inspirasjon som kommer hele Smak tilgode!

20 09 2010
Jan Fongen

Tusen takk for flott kommentar og mange gode tips. Vi tar med oss hele adresselista. Nå er reiserute og hoteller på plass. Det blir Astor Saint-Honoré i Paris, like ved Champs Elysee og W Hotel i Barcelona. Kan tro vi gleder oss!

Rapporter kommer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: