Skagensalat

9 06 2010

En deilig skagensalat servert  som ekstra forrett i små butterdeigs-former hos Vibeke og Helge i november 2009.

Bland majones, finhakket gressløk, dill og rødløk, ferske reker, litt lakserogn og noen dråper sitronsaft. Ha blandingen i små butterdeigs-kopper eller (om du er litt lat den dagen) i Rahms «Croustades» som finnes ferdig i pakker i utvalgte matbutikker.

 

Reklamer

Handlinger

Information

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s




%d bloggere like this: