Hummersuppe

9 06 2010

En smaksopplevelse der alle deler av hummeren benyttes. Hummerskall surres i olje og sherry. Kraften siles og tilsettes hjemmelaget majones og oppmalt hummerkjøtt. Suppen pyntes med de peneste bitene fra klør og hale. Nammm!

Oppskriften finnes hos Hellstrøm og Hærlands Inn med sølvskje.

Servert hos Vibeke og Helge i november 2009.

Reklamer

Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s




%d bloggere like this: