Antipasti!

9 06 2010

Parmaskinke, honningmelon, rukkola og parmesan

Bresaola fra Piemonte, romanosalat

Coppa og salami fra Milano, ruccola

Cialde di parmegiano (små kurver av parmesan med strimlet romanosalat, melon og marinerte reker)

Hjemmelaget trøffel- og oliventapenade

Vitello tonnato (kalvefilét med tunfisk-krem)

Carpaccio av marinert ytrefilet av storfe med skiver av sorte trøfler og parmesan

Caprese-salat (tomater i skiver, mozarella, basilikumblader og olivenolje)

Funghi veronese (syltet sopp fra Verona), focaccia

Ulike typer oliven, jomfruolje fra Firenze, balsamico fra Modena

Oppskrifter hentet fra og inspirert av Hagerup: Lykke i Piemonte og Stiansens kulinariske koffert.

Servert hos Anne og Jan i april 2010.


Handlinger

Information

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s




%d bloggers like this: